(085) 024 08 00           Werken bij Cobbler              Certificeringen              Kennis & Nieuws               Support & Meldingen  

Dennis Klein is onze nieuwe relatiebeheerder

Maak kennis met Dennis Klein

Mijn naam is Dennis Klein , 25 jaar oud, woonachtig in Eindhoven en sinds augustus ben ik Relatiebeheerder bij Cobbler, ik werk vanuit Berlicum. Ik heb mijn studie gedaan aan het Summa College (ICT) te Eindhoven. Werkervaring heb ik opgedaan bij Exclusive Networks in Son en Breugel. Daar hield ik met bezig met WiFi (inrichten/adviseren). Hierna de switch gemaakt naar Sales en ben ik bij een dochteronderneming van de DAF in Venlo terechtgekomen. Na een leerzame jaar binnen de automotive sector toch besloten weer terug richting de ICT te gaan.

Actief en betrokken

Naast mijn werk volg ik nog een studie NIMA Sales A (Sales & Marketing). Tevens ook werkzaam als raadslid binnen de gemeente Eindhoven. In mijn vrije tijd ben ik graag supporter van PSV, (seizoenkaarthouder), hou ik van hardlopen (dit jaar neem ik deel aan de marathon van Eindhoven. Ik fotografeer ook graag en ga regelmatig lekker met de hond de hei op.

Regio

De komende tijd zal Dennis kennis maken met onze klanten, voornamelijk in het zuiden en zuidwesten van Nederland.


Verandering van HIS: Esther Tanis vertelt.