(085) 024 08 00           Werken bij Cobbler              Certificeringen              Kennis & Nieuws               Support & Meldingen  

Koppeling Bellen met Lotte met Track & Trace voor Apotheek
Bellen met Lotte blijft verbeteren, we zijn nu bezig een koppeling te realiseren tussen Bellen met Lotte en de Track&Trace software van Apotheekpartners en Loxis. Deze optie bespaart de medewerkers in de apotheek veel tijd.

De koppeling zorgt ervoor dat het telefoonnummer dat gekoppeld is aan de klant wordt herkend. Wanneer de klant dus naar de apotheek belt om te vragen of de medicijnen al klaar staan wordt op deze vraag snel een antwoord gegeven zonder dat daarvoor een medewerker van het werk wordt gehouden. De beller -en dus de patiënt-  wordt op deze manier ook snel geholpen en weet waar hij of zij aan toe is. Dit kan in een drukke apotheek de werkdruk behoorlijk verlichten.

Icoon telefonie en tijd planning

Bellen met Lotte is telefonie, maar dan speciaal voor de eerstelijnszorg. Wij zullen blijven werken aan slimme integraties en koppelingen om het voor onze klanten en hun patiënten beter en efficiënter te laten verlopen. De koppeling met Track & Trace is slechts een van de opties die we specifiek ontwikkelen voor de eerstelijnszorg. Wil je meer weten? Neem contact met ons op.


Voorkom Datalekken
In diverse gesprekken komt het onderwerp datalekken ter sprake. Hieronder voor u een aantal tips, hoe om te gaan met dit onderwerp.