Nieuw: De Terugbelplanner

De Terugbelplanner

Bellen met Lotte is dé complete telefonieoplossing voor de eerstelijnsgezondheidszorg. We blijven ontwikkelen om onze klanten optimaal van dienst te zijn. Onze laatste ontwikkeling is de Terugbelplanner, die de belasting op piekmomenten direct wegneemt. Over patiëntvriendelijkheid gesproken.

Het blijft -in de praktijk- lastig om de piek in de ochtend terug te dringen en zelfs de bezetting aan te passen op deze piek. De ‘Terugbelplanner’ van Bellen met Lotte helpt hierbij.

Een fijner gesprek

Als je als patiënt naar de praktijk belt en er zijn wachtenden voor je dan krijg je de mogelijkheid te wachten of teruggebeld te worden. Kies je voor het laatste dan stelt de terugbelplanner, afhankelijk van het onderwerp, een tijd van terugbellen voor. Helemaal zoals het door de praktijk gepland is. Dit levert rust op voor patiënt én assistente en de bezetting kan hierop worden afgestemd. Je kunt je voorstellen hoe veel fijner een gesprek verloopt wanneer je er beide tijd voor hebt vrijgemaakt. Deze klantvriendelijke oplossing kan geïmplementeerd worden in Bellen met Lotte. Er kan zelfs gekozen worden voor een optie tot beeldbellen. Om zo tot bijvoorbeeld een diagnose te komen. Dat maakt het nog persoonlijker. 

De Terugbelplanner

Tijdschema van de terugbelplanner

Met een druk op de knop je afspraak nakomen

Als een patiënt ervoor kiest om teruggebeld te worden dan herinnert de planner je eraan wanneer je hebt afgesproken te bellen. Met een druk op de knop kom je je afspraak na. Wil je meer weten over Bellen met Lotte in het algemeen of de Terugbelplanner in het bijzonder? Neem dan contact met ons op.
in
Deel deze post