Veilig informatie delen

Een veilige uitwisseling van (patiënt-)gegevens is natuurlijk erg belangrijk. Al jaren worden daar eisen aan gesteld. Die eisen worden alleen maar strenger. Faxen en mailen blijft niet veel langer de manier waarop vertrouwelijke gegevens gedeeld kunnen worden.

GZN’en (Goed Beheerde Zorgnetwerken)  brengen een beveiligde verbinding tot stand tussen goed beheerde zorgsystemen van zorgaanbieders en het Landelijk Schakelpunt. Door VZVZ (Vereniging van Zorgaanbieders voor Zorgcommunicatie) is Cobbler als netwerkleverancier geaccepteerd als GZN. 

Vragen? Bel Hans.

    (085) 024 08 00

quote icoon

Als je overstapt naar GBZ-Connect blijven alle huidige koppeling in tact.

Pro-actief beheer

De overstap maken naar GBZ-Connect maken wij graag heel aantrekkelijk. Dit doen we omdat wij klanten die ons hele dienstenpakket afnemen het beste kunnen helpen. Het zorgt ervoor dat pro-actief beheer mogelijk wordt en dat wij via een beveiligde verbinding de werkplek op afstand kunnen overnemen als dat nodig is. Wel zo veilig!

Verder kan de verbinding ook gebruikt worden voor andere diensten. Denk bijvoorbeeld aan Voice over IP, maar ook aan Wifi. Niet alleen voor eigen gebruik maar ook bijvoorbeeld als service voor patiënten en bezoekers.


Ontdek hoe onze klanten het aanpakken


Huisartsenpraktijk Prelude

Huisartsenpraktijk

Bij Cobbler doen ze echt wat ze beloven

Lees verder...

Apotheek Ommer

Apotheek

Cobbler geeft een heel vertrouwd gevoel

Lees verder...

Huisartsenvereniging Holtenbroek

Huisartsenvereniging

We kunnen ons volledig richten op de patiënt

Lees verder...

Meer weten of een vrijblijvende afspraak inplannen?