ICT voor de eerstelijns zorg

Altijd de beste oplossing

Wij willen bijdragen aan betere zorg in Nederland. Onze klanten moeten dat ook zo ervaren, zodat zij zich kunnen focussen op wat er écht toe doet.

  • Huisartsen & Apotheken
  • Tandartsen
  • Medisch specialisten

Apotheken

Een groot aantal van onze klanten zijn apotheken. Volledig zelfstandig, onder de vlag van een samenwerkingsverband of bijvoorbeeld in een ziekenhuis. Hoe je als Apotheek ook werkt wij weten wat de ICT-vraagstukken en problematiek inhouden. Dat scheelt veel uitleg. Lang niet in iedere branche is een fax nog een relevant communicatiemiddel. Om maar een voorbeeld te noemen.

Onze systeem-/netwerkbeheerders maken ook altijd in overleg met de klant de afspraak om werkzaamheden uit te voeren. Zij weten goed welke tijdstippen vaak druk zijn en hoe zij met zo min mogelijk overlast aan de slag kunnen. Daarnaast hebben wij een hele goede supportafdeling die goed bereikbaar zijn en die veel op afstand kunnen betekenen.

quote icoon

Wij zijn er voor de zorg en bieden een totaaloplossing. Zo word je niet van het kastje naar de muur gestuurd.

Huisartsen

Ook de huisarts is bij Cobbler klant van het eerste uur. Zij kunnen dus ook rekenen op een organisatie met twintig jaar ervaring. We merken dat onze klanten het fijn vinden om te weten dat ze echt voor alles bij ons kunnen aankloppen. Onze lijnen met de HIS’sen zijn kort. Daarnaast weet de systeembeheerder snel hoe de praktijk werkt. Op welke momenten hij beheer kan uitvoeren en wanneer daarvoor geen ruimte is.

Medisch specialisten en klinieken

We hebben ook tandartsen, fysiotherapeuten, verloskundigenpraktijken en thuiszorgorganisaties waarvoor we werken. In eerste instantie omdat deze vaak een pand delen met een klant. Ook deze partijen kunnen wij prima helpen.

Ook andere medisch specialisten kunnen wij goed ondersteunen. Zo zijn er steeds meer specialisten, zoals bijvoorbeeld oogklinieken of praktijken voor podologie die aangesloten moeten worden op het Landelijk Schakelpunt. Dat kan via onze beveiligde verbinding.

Wij werken met


Wij werken met: Microsoft, Brother en Lexmark
Wij werken met: HP, Canon en Apotheek Partners


Ontdek hoe onze klanten het aanpakken

Huisartsenpraktijk van Berkel

Huisarts

Heel overzichtelijk, die alles-in-1 oplossing van Cobbler

Lees verder...

Apotheek Ommer

Apotheek

Cobbler geeft een heel vertrouwd gevoel
Lees verder...


Huisartsenvereniging Holtebroek

Huisartsenvereniging

We kunnen ons volledig richten op de patiënt

Lees verder...

Meer weten of een vrijblijvende afspraak inplannen?