GBZ-Lokaal

ICT-problemen? Verleden tijd. Met GBZ-Lokaal hebben we de boosdoener in een handomdraai gevonden. Gelukkig meestal zelfs voordat er een probleem ontstaat.

  • Antivirus op iedere werkplek
  • Voldoe aan GBZ-normering en de ISO7510 standaard

Ieder kwartier controle

Met GBZ-lokaal worden je werkplekken en server(s) voorzien van antivirus, Remote Beheer software en een beheertool. Deze beheertool verzamelt elk kwartier data uit het netwerk.

Bij ons Cobbler Service Center komen meldingen binnen wanneer bepaalde drempels worden bereikt. Je moet dan denken aan bijvoorbeeld het vollopen van een harde schijf of switches waarvan de poorten niet goed functioneren. Daarnaast kunnen we bijvoorbeeld zien of de toners van printers opraken of dat een printer niet zo goed (meer) omgaat met het papier. Allemaal momenten waarop we kunnen anticiperen. 

Zo zorgen we ervoor dat we ICT-problemen zoveel mogelijk voor zijn. Wel zo'n prettig idee, toch?

Vragen? Bel Arthur.

    (085) 024 08 00

quote icoon

We kunnen zelfs de toner automatisch en op het juiste moment versturen zodat je nooit misgrijpt.

Aantal componenten

We kijken goed naar het aantal componenten in het netwerk. Die hebben we natuurlijk altijd in beeld. Zijn het er weinig? Dan zijn de abonnementskosten ook lager. We werken met overzichtelijke staffels zodat de aanschaf van een extra apparaat niet ook standaard een nieuw abonnement betekent.

Multifunctionele printer geleverd door Cobbler

Wat nog belangrijk is om te weten is dat we GBZ-Lokaal alleen veilig genoeg kunnen laten functioneren over een GBZ-Connect verbinding. In veel gevallen zoals bijvoorbeeld bij gezondheidscentra of een HOED wordt de lijn gedeeld. In deze situaties kunnen alle entiteiten natuurlijk zelf hun GBZ-Lokaal abonnement afsluiten. Heel overzichtelijk!

Ontdek hoe onze klanten het aanpakken


Huisartsenpraktijk Prelude

Huisartsenpraktijk

Bij Cobbler doen ze echt wat ze beloven
Lees verder...
Apotheek Ommer

Apotheek

Cobbler geeft een heel vertrouwd gevoel
Lees verder...


Huisartsenvereniging Holtenbroek

Huisartsenvereniging

We kunnen ons volledig richten op de patiënt

Lees verder...

Meer weten of een vrijblijvende afspraak inplannen?