ICT-oplossingen voor de zorg

Altijd de juiste oplossing

Cobbler is een gespecialiseerde ICT-dienstverlener die veilige en stabiele werkomgevingen realiseert voor organisaties in de eerstelijnszorg.

  • Gespecialiseerd in eerstelijns gezondheidszorg
  • Persoonlijk en oplossingsgericht
  • Landelijke dekking

Flexibel en persoonlijk

We willen het onze klant heel graag zo makkelijk mogelijk maken, het liefst door alle ICT-vraagstukken van ze over te nemen en ze zo helemaal in staat te stellen zich te focussen op de zorg. We hebben kennis van zorginformatiesystemen en kennen de praktijk.

Veel van onze klanten hebben al bepaalde keuzes gemaakt of willen sommige ICT-vraagstukken zelf doen. Dat kan bij ons ook. We zijn flexibel en helpen daar waar het nodig én gewenst is.

Cobbler is continu in ontwikkeling. Maar in al die veranderingen blijven we trouw aan wie we in de basis zijn. Dat is waarmee we ons onderscheiden en waardoor we altijd onszelf blijven. We zijn betrokken en toegewijd en dat maakt onze aanpak persoonlijk.

Vragen? Bel Sander: (085) 024 08 00

Vragen? Bel Sander

    (085) 024 08 00

quote icoon

We dagen onszelf uit en stimuleren organisaties vooruit te kijken en te verbeteren.

Landelijke dekking

Cobbler heeft een Centraal Magazijn en vijf vestigingen verdeeld over Nederland met een kleine eigen voorraad. Zo zijn we altijd in de buurt als dat nodig is. Ons Service Center is dagelijks bereikbaar en voor klanten die het nodig hebben is er ook een 24-uurs dienst.


Meer weten of een vrijblijvende afspraak inplannen?