Bellen met Lotte

Telefonie voor de zorg

Bellen met Lotte is dé veilige, stabiele en flexibele oplossing voor telefonie in de eerstelijns gezondheidszorg. Zonder uitbreiding is Bellen met Lotte al een complete oplossing. Mét de keuze voor een aantal extra’s laat je Bellen met Lotte echt voor je werken.

  • Veilige, stabiele telefoonoplossing
  • Besparing op telefoonkosten
  • Eenvoudige integratie vast-mobiel werken

We laten je graag zien hoe goed voordelige telefonie kan zijn

Andersom geldt deze zin natuurlijk ook, want we zijn ervan overtuigd dat onze telefonie je een besparing oplevert. Weten waarom we daar zo zeker van zijn?

Plan direct een demo    

 
 


Je telefonie goed geregeld

Bellen met Lotte is een stabiele telefonie-oplossing die volledig is ingericht voor de eerstelijns gezondheidszorg. Met ruim 20 jaar ervaring begrijpen we goed voor welke uitdaging onze klanten staan. Daar spelen we steeds op in. Je telefonie is bij ons dus goed geregeld.

Overzichtelijk

Als je naast je ICT ook je telefonie bij ons regelt dan heb je meteen alle kosten in 1 duidelijk overzicht. Voor iedereen is het handig dat je altijd uit kunt gaan van dezelfde, kwalitatief goede, ondersteuning.

Zelf regelen

Per praktijk of apotheek zijn er 1 of 2 medewerkers die meer rechten hebben dan de standaardrechten. Zij kunnen heel makkelijk zaken zelf regelen. Een dag een andere instelling vanwege ziekte of een ingelaste nascholing? Dat doe je in een handomdraai.

We staan voor je klaar

Lukt er iets niet? Wil je toch iets veranderen maar weet je niet hoe? Het Cobbler Service Center staat graag voor je klaar. We zijn goed bereikbaar en hebben onze klanten goed in beeld. Want ook wij willen onze klanten graag zo persoonlijk mogelijk helpen.

Veilig

Ook de telefonie maakt gebruik van onze beveiligde zorglijn GBZ-Connect. We vinden veiligheid van groot belang en laten ons ook regelmatig toetsen . Ook onze telefonieoplossing is daar een onderdeel van.

quote icoon

Met Bellen met Lotte kies je een speciaal voor de zorg ontwikkelde VoIP oplossing. Met slimme integraties.

Standaard veel instellingen

Bellen met Lotte is standaard te gebruiken met veel instellingen die bij de prijs zijn inbegrepen, dus zonder te veel te betalen kunnen bellen met een VoIP-omgeving die bedacht is voor de zorg. Bellen met Lotte van Cobbler? Dan maak je gebruik van ons telefonieplatform. Wij verzorgen het onderhoud, de updates en back-ups.

Het voordeel van Bellen met Lotte  is dat je gebruik kan maken van de GBZ-Connect infrastructuur. Daar waar internet is, kan gebeld worden. Je telefoon is niet langer gebonden aan de locatie. Een medewerker meldt zich aan en geeft aan waar hij/zij zich bevindt: in de praktijk, onderweg of vanuit huis. En een binnenkomend gesprek kan eenvoudig worden doorgeschakeld.

De configuratie nemen wij bij de voorbereidingen met je door, dat het het belplan of de callflow. Deze configuratie beheert Cobbler en we zorgen voor een dagelijkse back-up, gaat er per ongeluk iets fout, dan kan dit zo worden teruggezet, het Cobbler Service Center helpt je hierbij graag!

Ontdek hoe onze klanten het aanpakken

Huisartsenpraktijk Delthof

Telefonie huisartsenpraktijk

Het voelt voor de beller ook veel persoonlijker

Lees verder...

Telefonie gezondheidscentrum

Verlaagt de werkdruk, verhoogt het werkplezier

Lees verder...

Natasha de Jong Gezondheidscentrum West Emmeloord

Telefonie gezondheidscentrum

We kunnen nu al niet meer zonder

Lees verder...

Meer weten of een vrijblijvende afspraak inplannen?