Wifi voor de zorg

GBZ-Wifi

Je wilt patiënten en bezoekers Wifi bieden. Maar natuurlijk zonder de eigen gegevens in gevaar te brengen. Met GBZ-Wifi ben je gastvrij en toch optimaal beschermd.

  • Gescheiden Wifi-netwerken
  • Altijd een sterk Wifi-signaal
  • Gastennetwerk alleen tijdens openingstijden

Zakelijk gescheiden houden

Met GBZ-Wifi kun je zelf optimaal gebruikmaken van het draadloze internet met de apparatuur die je zakelijk gebruikt. Zoals bijvoorbeeld een tablet, laptop of mobiele telefoon. Met een wachtwoord kun je met deze apparatuur toegang krijgen tot het netwerk zonder in te leveren op veiligheid aangezien het databeheer gecodeerd wordt.

Medewerkers met een privételefoon of patiënten en andere bezoekers kunnen zonder een wachtwoord gebruik maken van gescheiden ‘open WiFi’ netwerk. Zij krijgen toegang nadat ze de gebruikersvoorwaarden geaccepteerd hebben. Na sluitingstijd is het open netwerk niet meer toegankelijk, dat kunnen we eenvoudig zo instellen.

Vragen? Bel Ferry.

    (085) 024 08 00

quote icoon

Het gastennetwerk hoeft natuurlijk alleen maar beschikbaar te zijn binnen openingstijden, dat stellen we eenvoudig in.

Altijd genoeg bereik

Een sterk WiFi signaal hangt van veel factoren af. Dat begint al bij het type pand of type woning. Is er één verdieping of zijn het er meer. Hoe dik zijn de muren en hoeveel obstakels/stoorzenders zijn er. Je kunt het vergelijken met twee mensen die met elkaar praten. In dezelfde ruimte gaat dan makkelijker dan wanneer je beide bijvoorbeeld op een andere verdieping bent. Gaan er nog mensen tussen je in een gesprek beginnen dan wordt het helemaal lastig. Dat is de reden dat we iedere situatie ter plaatse goed beoordelen. Als het nodig is bieden we meerdere access points aan.

Wachtkamer bij de huisarts

Ontdek hoe onze klanten het aanpakken

Huisartsenpraktijk Prelude

Huisartsenpraktijk

Bij Cobbler doen ze echt wat ze beloven

Lees verder...

Apotheek Ommer

Apotheek

Cobbler geeft een heel vertrouwd gevoel

Lees verder...

Huisartsenvereniging Holtenbroek

Huisartsenvereniging

We kunnen ons volledig richten op de patiënt

 Lees verder...

Meer weten of een vrijblijvende afspraak inplannen?