Voorkomen is beter dan genezen

‘Na die Windows-update, werkt niet alles meer zoals het hoort.’ Mensen in zorg zijn vaak geen ICT-ers. Met GBZ-Beheer haal je een systeembeheerder in huis die verstand heeft van jouw specifieke proces. Een ICT-er mét kennis van de zorg. Kies je voor GBZ-Beheer dan haal je een specialist in huis zonder deze zelf in vaste dienst te hebben.

Onderhoud van systemen is belangrijk om verstoringen te voorkomen of er al op te anticiperen. Tijdens (twee) vaste afspraken per jaar voert een vaste systeem-/netwerkbeheerder onderhoud uit. Hij kent de ins- en outs van jouw netwerkomgeving, werkplekken, printers en software.

Vragen? Bel Ferry

    (085) 024 08 00

quote icoonEén aanspreekpunt en heldere afspraken over de service die je van ons mag verwachten.

We laten precies zien wat we doen tijdens zo’n afspraak en we geven ook advies. Bijvoorbeeld over de verwachte levensduur van hardware of veranderingen waar rekening mee gehouden kan worden. En natuurlijk weten we aan welke geldende richtlijnen je moet voldoen als zorgverlener en gebruiker van een Goed Beheerd Zorgsysteem (GBZ) .

ICT in de zorg - beter uurtarief

Helaas kan niet iedere verstoring in het proces voorkomen worden. Soms gaat er wat fout. Dat kan buiten onze invloedsfeer liggen. ‘Er wordt in de buurt gegraven en daardoor is er geen verbinding.’ Of binnen onze invloedsfeer. ‘Het papier in de printer loopt steeds vast’. Wat het ook is, wij lossen het graag op en zullen altijd proactief meedenken. Ad-hoc werkzaamheden zijn voor een deel ook opgenomen in de GBZ-Beheer overeenkomst en hoeven dus niet per se extra geld te kosten. Daarnaast kun je dankzij GBZ-Beheer rekenen op een beter uurtarief.

Over het aantal benodigde uren maken we samen afspraken. Vanuit onze ervaring kunnen wij goed inschatten welke aandacht een werkplek binnen jouw specifieke proces nodig heeft. We informeren je ieder kwartaal over de stand van zaken. En hou je aan het eind van het jaar uren over? Geen probleem, die verrekenen we weer. Wel zo eerlijk.

Medewerker apotheek werkt met Cobbler


Hardware

Hardware kun je tegenwoordig overal kopen. En ben je een echte koopjesjager en heb je verstand van zaken dan kun je daarmee zeker geld besparen. Bij Cobbler leveren we ook hardware. Hardware die we nauwkeurig selecteren. Zo weten dat alles goed samenwerkt en aansluit op het proces in jouw werkomgeving.

Via ons de hardware aangeschaft? Dan zullen wij je bij een storing die niet direct op te lossen is op weg helpen met een bruikleen exemplaar. Zo kun je altijd door. Ook geven wij uitgebreide garantie. Zo weet je precies bij wie je aan kunt kloppen. Niet alleen voor je ICT-oplossing voor de zorg maar ook voor je hardware. Wel zo makkelijk.

Ontdek hoe onze klanten het aanpakken

Huisartsenpraktijk Prelude

Huisartsenpraktijk

Bij Cobbler doen ze echt wat ze beloven

Lees verder...

Apotheek Ommer

Apotheek

Cobbler geeft een heel vertrouwd gevoel
Lees verder...


Huisartsenpraktijk van Berkel

Huisarts

Heel overzichtelijk, die alles-in-1 oplossing van Cobbler

Lees verder...

Meer weten of een vrijblijvende afspraak inplannen?