Storage en back-up

Dat nare gevoel dat je iets kwijt bent geraakt wat je echt nodig hebt. Eigenlijk nu. Het overkomt iedereen, af en toe. We kunnen het niet voorkomen, gelukkig wél oplossen.

  • Conform richtlijnen van een Goed Beheerd Zorgsysteem
  • Conform NEN-norm 7510

Veilig en goed geregeld

 
Wie kent het niet, het wisselen en rouleren van tapes voor back-up van informatie. Een oplossing die niet meer van deze tijd is en natuurlijk nog best foutgevoelig was. Maar toch, wel in eigen beheer, want ik kan al mijn gegevens toch niet zomaar ‘de cloud ingooien’.

De term ‘cloud’ klinkt als iets wat zomaar ergens in de lucht blijft hangen dat is natuurlijk niet het geval. Overal ter wereld zijn grotere en kleinere servers en datacentra waarmee we via het internet verbonden zijn. Wij slaan de gegevens op in ons datacentrum in Amsterdam en noemen dat Back-up op basis van Central Hosting (BUCH).

Vragen over storage? Bel Arthur.

Vragen? Bel Arthur.

    (085) 024 08 00

quote icoon

Heb je een back-up van een bestand nodig, bijvoorbeeld een presentatie of een spreadsheet? Geen probleem, wij regelen het!

Eenvoudig terug te halen

Je back-up kun je als je wilt in veel gevallen kosteloos regelen. Leuk voor de vakantiefoto’s en andere bestanden die veel ruimte kosten. Als het gaat over werk in de zorg is het een fijn gevoel dat je weet dat jouw bestanden veilig, geëncrypteerd met een persoonlijke sleutel wordt verstuurd. Dagelijks en via een beveiligde tunnel.

Als er dus iets teruggezet moet worden dan kan dat, gewoon door contact op te nemen met ons. Wij kunnen iets terugzetten, kennis en begrip van het proces zorgt ervoor dat het efficiënt en met zo min mogelijk overlast geregeld wordt.


Ontdek hoe onze klanten het aanpakken

Huisartsenpraktijk Prelude

Huisartsenpraktijk

Bij Cobbler doen ze echt wat ze beloven

Lees verder...

Apotheek Ommer

Apotheek

Cobbler geeft een heel vertrouwd gevoel

Lees verder...

Huisartsenvereniging Holtenbroek

Huisartsenvereniging

We kunnen ons volledig richten op de patiënt

Lees verder...

Meer weten of een vrijblijvende afspraak inplannen?