Ervaar het gemak van Cobbler Single Sign On

 
Eén keer inloggen voor toegang tot al jouw applicaties en programma’s, dat is Cobbler Single Sign On. Makkelijk, efficiënt en vooral héél veilig! 

  • Eén set inloggegevens
  • Toegang tot al je programma's
  • Optimaal beveiligd door 2FA

Een keer inloggen, direct toegang tot al je applicaties

 
Wil je even snel iets opzoeken, moet je wéér inloggen - bij je mailprogramma, bij Microsoft 365, bij die webshop voor praktijk- en apotheekbenodigdheden… Inloggen kost tijd die je niet hebt. Wachtwoorden slingeren rond op losse blaadjes (natuurlijk niet zo veilig) en telkens een nieuw wachtwoord bedenken is lastig. Herken je dit?  Dan hebben wij een fantastische oplossing voor je: Cobbler Single Sign On.    

Cobbler Single Sign On (SSO)

Met Cobbler Single Sign On log je nog maar één keer in voor toegang tot de applicaties en programma’s die je zelf geselecteerd hebt. Dat scheelt een hoop tijd en frustratie én je hoeft maar één set inloggegevens te onthouden. Is dat wel veilig? Ja! Je maakt namelijk gebruik van een Yubikey (een security key die je in de USB-poort van je computer stopt) en een inlogcode: 2FA dus. En dat is heel erg veilig.


Vragen over Cobbler Single Sign On? Bel Ferry.

    (085) 024 08 00

quote icoon

Met Cobbler Single Sign On hoef je maar één set inloggegevens te onthouden voor veilige toegang tot al je applicaties. 

Hoe werkt Cobbler Single Sign On?


Met Cobbler SSO log je nog maar één keer in voor toegang tot al je applicaties. Dat is niet alleen heel erg makkelijk, het is ook helemaal veilig.  Eerst bepaal jij welke programma’s, systemen, websites en applicaties toegankelijk moeten worden via Single Sign On. Dat kan per gebruiker verschillen. En daar zit geen limiet op. Deze applicaties voegen we voor je toe in de Cobbler SOO beheeromgeving. 

Security key
Je ontvangt van ons een security key van YubiKey (een soort usb-stick). Ga je aan het werk? Dan plaats je deze in je computer. Je activeert hem door hem aan te raken en vervolgens een code in te voeren. Als je nu een aangesloten programma of website opent, vraagt die applicatie razendsnel aan het SSO-systeem of jij wel mag inloggen. Is het een van ingestelde applicaties, dan bevestigt Cobbler Single Sign On de aanvraag en word je automatisch ingelogd. 

Daarom kies je voor Cobbler Single Sign On 

Eén wachtwoord is veiliger

Je hoeft niet meer allerlei wachtwoorden te onthouden. Die je op briefjes schrijft die kunnen gaan slingeren. En mocht jouw wachtwoord toch gehackt worden, dan wordt de toegang tot alle SSO-applicaties eenvoudig ongedaan gemaakt.

Single Sign On is efficiënter

Eén keer inloggen is makkelijk en scheelt tijd. Je hoeft namelijk niet steeds verschillende wachtwoorden op te zoeken of nieuwe wachtwoorden aan te vragen als je weer eens een wachtwoord bent vergeten. En dat is prettig als je het druk hebt!

VZVZ-, ISO- en NEN-gecertificeerd

Je blijft werken binnen het Goed Beheerd Zorgsysteem. Aan alle VZVZ-veiligheidseisen is dus voldaan. Bovendien werken wij conform onze ISO27001- en NEN7510-certificaties. Jouw gegevens zijn dus veilig.

Meer informatie of een offerte opvragen? 
Neem contact op!

Splits e-mailadressen met een komma.

Bedankt voor bericht

 We nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

.