(085) 024 08 00           Werken bij Cobbler              Certificeringen              Kennis & Nieuws               Support & Meldingen  

Werken bij Cobbler


Ben jij ICT-specialist en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees snel verder, ontdek onze vacatures en solliciteer direct! 

Wie zijn we en wat doen we?

Word je onze nieuwe collega, dan werk je voor zowel Cobbler als voor onze dochterondernemingen Raffel en Bellen met Lotte. Cobbler levert ICT-diensten aan organisaties in de eerstelijnszorg. Je kunt daarbij denken aan stabiele, veilige werkplekken, beveiligde zorglijn, internet en telefonie. Raffel doet hetzelfde, maar dan voor het MKB. Bellen met Lotte is onze telefonieoplossing voor de zorg die we in eigen beheer ontwikkelen.

Met ons team van ervaren ICT-specialisten zorgen we ervoor dat iedere implementatie op rolletjes verloopt. En loopt de klant onverhoopt tegen een probleem aan? Dan zit onze afdeling Support klaar om het probleem op te lossen. 

Drie vestigingen

We hebben vestigingen in Hattemerbroek, Breda en Leiderdorp. Vanaf deze locaties bedienen we klanten door het hele land. We zijn betrokken, toegewijd en vinden persoonlijk contact met de klant erg belangrijk.

Onze vacatures

Onderstaand een overzicht van onze vacatures.  

> Netwerk-/Systeembeheerder

> Backend Developer

> Fullstack Developer

> Support Engineer

 
Staat jouw ideale vacature er niet tussen, maar lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Dan nodigen we je van harte uit om een open sollicitatie te sturen. We zijn een groeiend bedrijf en altijd op zoek naar gemotiveerde mensen. Laat ons weten waar jouw interesses liggen, dan kijken wij of we een geschikte functie hebben.