Nieuw: Cobbler Cloud

De veilige cloudoplossing speciaal ontwikkeld voor de zorg

​​Adviesgesprek aanvragen

Veilig bestanden opslaan en delen in de cloud

Cobbler Cloud is dé veilige cloudoplossing speciaal voor de zorg. Veilig bestanden opslaan en delen, veilig intern chatten via het geïntegreerde chatplatform en eenvoudig uit te breiden met HIS in de CloudCobbler Cloud Office. Eén veilige digitale omgeving met dataopslag uitsluitend op servers die in Nederland staan. Daarmee is Cobbler Cloud hét alternatief voor grote buitenlandse clouddiensten als Microsoft en Google.
  

Lees meer over veiligheid

Vraag een offerte aan

Overstappen naar de cloud? Wij helpen je van a tot z. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Cobbler Cloud is veilig


Een veilige cloudoplossing bieden die voldoet aan de hoge veiligheidseisen die gesteld worden in de zorg, dat was onze missie. En we kunnen zeggen: dat is gelukt! 

Servers in NL

Onze servers staan in datacentra in Nederland en voldoen aan de strenge Nederlandse privacywetgeving (AVG).

Gecertificeerd

Wij werken volgens de ISO-normen, zijn ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd en worden jaarlijks geaudit.

Veilig inloggen

Je logt makkelijk, snel én veilig in via Cobbler Single Sign On en een Yubikey (fysieke security key), 2FA dus.

Nog meer online gemak?

Kies ook voor HIS in de Cloud en heb altijd, overal en op ieder apparaat toegang tot je HIS.

Werk overal, op ieder apparaat 

 
Makkelijker samenwerken, sneller informatie delen en efficiënter communiceren. Cobbler Cloud stroomlijnt jouw werkprocessen en zorgt ervoor dat je efficienter kunt werken. Veilig en in de cloud. Je bent dus nooit meer gebonden aan een vaste werkplek of een vast apparaat.


Cobbler Cloud Plus

Wil je op iedere werkplek dezelfde werkomgeving? Dat kan met Cobbler Cloud Plus. Want met Cobbler Cloud Plus verhuist je werkomgeving (bureaublad, instellingen e.d.) met je mee van werkplek naar werkplek. Je hoeft alleen maar in te loggen met je Yubikey en je werkomgeving ziet er precies zo uit als dat je gewend  bent.  

​​Offerte aanvragen

Meer weten over HIS in de Cloud? Bel Ferry.

    (085) 024 08 00 

Maak je digitale werkomgeving compleet

Maak je digitale omgeving compleet met handige extra's als Cobbler Cloud Office en HIS in de Cloud. Ook je fysieke werkplek goed beveiligen? Kies dan ook voor Cobbler Beheerde werkplek!

 Cobbler Cloud Office 

Met de uitbreiding Cobbler Cloud Office krijg je krachtige tools in handen voor tekstverwerken, spreadsheets, presentaties en formulieren. Binnenkort breiden we dit verder uit met veilig mailen en agenda. Daarmee heb je een veilige office-omgeving in de cloud en werk je waar en wanneer je wil.

HIS in de Cloud

Wij hebben de oplossing om ieder HIS (ja, ook die van jou) naar de cloud te brengen. Zonder VPN, zonder app. 100% veilig. Met HIS in de Cloud hebt je altijd, overal en op ieder apparaat toegang tot je HIS: op de praktijk, thuis, onderweg, bij de HAP. Je HIS ziet er hetzelfde uit en werkt ook precies hetzelfde. 

Beheerde werkplek

Met Cobbler Cloud zorgen we ervoor dat je veilig online kunt werken. Ook je fysieke werkplek goed beveiligen? Met Beheerde Werkplek verzorgen wij periodiek het onderhoud van je fysieke werkplek, incl. antivirus (EDR) en ondersteuning op afstand voor een vast bedrag per maand.

Meer weten of een vrijblijvende afspraak inplannen?