Hosting en ASP

Als je goed hebt nagedacht over de softwareoplossing of applicatie waarmee je werkt, dan is het fijn dat jouw ICT-leverancier begrijpt wat dat inhoudt.


  • Eenvoudig gebruikers aanmaken en rechten toekennen
  • Stabiele internetomgeving

Keuze gemaakt?

In de eerstelijns gezondheidszorg is er keuze uit een relatief groot aantal His’sen. Die keuze maak je in veel gevallen zelf. 

Wat we ook steeds meer zien, is dat er regionaal een keuze gemaakt wordt voor een HIS en dat er een overstap gemaakt moet worden.

Met onze ruim 20 jaar ervaring in ICT voor de zorg kennen wij al deze oplossingen goed. En zijn we in staat een overgang soepel te regelen. Dat doen we met een team van specialisten. We maken een plan van aanpak zodat je precies weet wat er gaat gebeuren. 

En jij? Jij hoeft niets te doen. Want wij regelen de implementatie van je nieuwe zorginformatiesysteem van A-Z. Ook goed om te weten: we hebben een directe lijn met HIS- en AIS-leveranciers en bij eventuele problemen communiceren we rechtstreeks met hen. Daar zit jij dus niet meer tussen!


Vragen over hosting? Bel Ferry: (085) 024 08 00

Vragen? Bel Ferry

    (085) 024 08 00

quote icoon

Steeds vaker wordt er vanuit een regionale samenwerking een keuze gemaakt. Wij regelen dat een overstap dan soepel verloopt.

Samenwerkende huisartsen

Met steeds meer regelmaat worden wij gevraagd een voorstel te doen voor samenwerkende huisartsen die uniformer willen werken en die als groep een voordeel willen behalen. Daar werken we natuurlijk graag aan mee.

Cobbler regelt ook uw werkplek

Eigen oplossing

Voor diverse huisartsen verzorgen we vanuit een eigen oplossing in ons datacenter de ASP Hosting van MicroHIS. Verder hebben wij rechtstreekse koppelingen voor Pharmacom, Medicom, Promedico, OmniHIS, CGM-apotheek en CGM-Huisarts. Wij ondersteunen jouw keuze.


Ontdek hoe onze klanten het aanpakken

Huisartsenpraktijk Prelude

Huisartsenpraktijk

Bij Cobbler doen ze echt wat ze beloven

Lees verder...

Apotheek Ommer

Apotheek

Cobbler geeft een heel vertrouwd gevoel
Lees verder...


Huisartsenvereniging Holtenbroek

Huisartsenvereniging

We kunnen ons volledig richten op de patiënt

Lees verder...

Meer weten of een vrijblijvende afspraak inplannen?