Hardware en infrastructuur

Wil je niet langer uren op zoek naar de geschikte apparatuur? Of toch de server maar eens ontmantelen? Wij denken mee of regelen het gewoon voor je. Bij ons je hardware aanschaffen levert je ook zekerheid op. We regelen bruikleenapparatuur als het nodig en verlengen de garantie.

  • Kennis van hardware én eisen
  • We koppelen met andere Nederlandse zorgnetwerken

De juiste capaciteit

Sommige dingen moeten het gewoon doen. Of ze leuk zijn of niet doet er niet eens toe. Dat geldt voor een groot deel van de hardware die wij leveren aan onze klanten. Het moet doen wat nodig is en klaar zijn voor de nabije toekomst. Meer eigenlijk niet. Dat klinkt saai en daar worden wij als ICT-ers dan weer blij van.

We denken goed na over printers, etikettenprinters, computers, servers en routers en leveren alles vanuit ons eigen centraal magazijn. Er worden geen pakketjes afgeleverd. Wij zoeken het voor je uit, bij ingewikkelde dingen discussiëren we er intern over, we bestellen, leveren, installeren, testen en ruimen alles weer netjes op.

Vragen over hardware - bel Hans

Vragen? Bel Hans.

    (085) 024 08 00 

quote icoon

We kijken ook graag naar een nette én praktische werkplek, naar een strak en modern geheel.

Hardware die het aankan

In jouw branche is een printer niet zomaar een printer, die moet bijvoorbeeld A6 kunnen printen in grote aantallen. Een scanner die snel en betrouwbaar is. Hoe werk je eigenlijk praktisch. Gebruik je 1 beeldscherm of is het toch efficiënter wanneer je er twee gebruikt. Hoe kun je toch nog gebruik maken van een fax?

De hardware die gebruikt wordt en de juiste infrastructuur zijn behoorlijk bepalend in de praktijk- of bedrijfsvoering. Dat begrijpen wij en we zullen altijd kijken of er iets is waar makkelijk een voordeel behaald kan worden. Graag geven wij advies over de mogelijkheden.

Cobbler regelt de hardware voor uw netwerk

Koppelingen geregeld

Onze zorgaansluiting wordt aangesloten op onze eigen ‘wolk’. We hebben koppelvlakken met andere Nederlandse zorgnetwerken. En Cobbler hoort bij een selecte groep van geaccepteerde GZN’en door vZVZ. Dat betekent dat wij een veilige verbinding tot stand mogen brengen tussen een Goed Beheerd Zorgsysteem van een zorgaanbieder en het Landelijk Schakelpunt.

Met de komst van Volgjezorg en Ketenzorg zal het voor steeds meer zorgaanbieders en medisch specialisten nodig zijn zich aan te sluiten op het Landelijk Schakelpunt om zo over de juiste gegevens te beschikken. Wij helpen je graag om aan deze voorwaarden te voldoen.


Ontdek hoe onze klanten het aanpakken

Huisartsenpraktijk Prelude

Huisartsenpraktijk

Bij Cobbler doen ze echt wat ze beloven

Lees verder...

Apotheek Ommer

Apotheek

Cobbler geeft een heel vertrouwd gevoel

Lees verder...


Huisartsenvereniging Holtenbroek

Huisartsenvereniging

We kunnen ons helemaal richten op de patiënt

Lees verder...

 

Meer weten of een vrijblijvende afspraak inplannen?