Beeldbellen voor de eerstelijnszorg

Lotte Online Consult 

In contact met elkaar zijn kan op veel manieren. Beeldbellen heeft daar een vaste plaats ingenomen. Elkaar toch zien zonder een fysiek contactmoment. Wij zorgen ervoor dat het veilig is.

  • Valt volledig onder de Nederlandse privacyregels
  • Eenvoudig in gebruik
  • Te gebruiken voor consulten en overleggen

Veilig en gemakkelijk in gebruik

Lotte Online Consult is een veilige manier om consulten op afstand te houden. Elkaar toch even te kunnen zien wanneer het, om wat voor reden dan ook, fysiek niet mogelijk is. Het werkt erg eenvoudig. We leggen het je vrijblijvend uit.

Plan direct een demo


Vragen? Bel Ferry.

    (085) 024 08 00

Volledig Nederlands

Het voordeel van Lotte Online Consult is dat het helemaal Nederlands is. Ontwikkeld voor Nederlands gebruik en rekening houdend met de Nederlandse wetgeving. En natuurlijk is het ontwikkeld voor de gezondheidszorg.

Hosting in Nederland

Anders dan bij de meest bekende alternatieve is ook de hosting van Lotte Online Consult in Nederland. Dat is belangrijk want dan gelden gewoon de Nederlandse (en dus bekende) regels van de AVG.

Plannen van afspraken

Het plannen van afspraken kan in de Meeting-manager. Die afspraken kunnen dus ook door de assistente worden ingepland. De meeting-manager werkt erg eenvoudig.

Internetverbinding

Je hebt alleen een werkende internetverbinding nodig. Verder kun je zelf kiezen met welk device je wilt deelnemen. Dat kan een telefoon, laptop, tablet of vaste computer zijn. Wil je gezien worden dan is een camera natuurlijk wel noodzakelijk.

Uitnodigen mantelzorger

Lotte Online Consult is heel geschikt voor een consult op afstand. Door de vergadercode kan de patiënt ook bijvoorbeeld een mantelzorger uitnodigen aanwezig te zijn. Naast consults met patiënten is het prima geschikt voor elk overleg. Ook met veel personen.

quote icoon

Lotte Online Consult zorgt ervoor dat je persoonlijk contact met elkaar kunt hebben, ook als afspreken even niet lukt.

Ook voor overleg met groepen

Heb je eenmaal een account voor Lotte Online Consult – en heb je de app geïnstalleerd – dan kun je het altijd en overal gebruiken. Naast consulten met patiënten is het prima geschikt voor ieder overleg. Ook met grotere groepen. PC, tablet of telefoon, het kan allemaal. Je kunt kiezen of je de camera uit of aan hebt staan, je kunt je eigen geluid uitzetten én je kunt je scherm delen. Ver reizen voor overleggen hoeft dus niet meer.Ontdek hoe onze klanten het aanpakken


Huisarts bij huisartsenpraktijk Lombok

Telefonie gezondheidscentrum

Verlaagt de  werkdruk, verhoogt het werkplezier

Lees verder...

Administratie huisartsenpraktijk Delthof

Telefonie huisarts

Het voelt voor de beller ook veel persoonlijker
Lees verder...


Gezondheidscentrum West Emmeloord

Telefonie gezondheidscentrum

We kunnen nu al niet meer zonder

Lees verder...

Meer weten of een vrijblijvende afspraak inplannen?