Altijd bereikbaar zijn in de zorg

Terugbelplanner

Met de Terugbelplanner van Bellen met Lotte ben je in staat om de telefoonpiek terug te dringen. En niet door je patiënten minder mogelijkheden te bieden, maar juist door ze hun eigen keuze te laten maken. Klantvriendelijkheid en je bezetting op orde hebben, dat is straks heel normaal.

        Kostenbesparend

         Makkelijk in gebruik

         Klantvriendelijk

Hoe werkt het?

Meteen weten hoe het werkt? Je bent niet de enige! De Terugbelplanner is erg populair. Wendy de Haas, een van onze relatiebeheerders, geeft je graag een demonstratie. Neem direct contact met haar op.

Plan direct een demo

Vragen? Bel Hans.

    (085) 024 08 00

Minder stress

Levert direct minder stress op voor de assistente. Doordat de werkdruk vermindert heeft gebruik van de Terugbelplanner een gunstige uitwerking op ziekteverzuim.

Kostenbesparing

Door de telefoondruk beter te spreiden over de dag kunnen medewerkers gerichter worden ingezet. Daarmee bespaar je kosten.

Geen wachtrij

Lange wachtrijen zorgen ervoor dat bellers gefrustreerd raken en medewerkers een gehaast gevoel hebben. Dat levert nooit de beste gesprekken op.

Altijd bereikbaar

Met de Terugbelplanner kun je altijd een belafspraak inplannen. Ook buiten de openingstijden van de praktijk. Doordat de beller het onderwerp al aan kan geven kun je voorbereid terugbellen.

Tijdsbesparing

Doordat er gericht teruggebeld wordt is de duur van geplande telefoongesprekken gemiddeld 20% korter. Dat is efficiënt.

quote icoon

Minder stress bij de assistente levert je als praktijk uiteindelijk veel op.

Onderwerpen rangschikken

In de Terugbelplanner heb je meteen de mogelijkheid om de onderwerpen te rangschikken. En je kunt een tijdblok instellen voor ‘uitslagen’ en een ander tijdblok voor het ‘maken van afspraken’. Ook kun je bijvoorbeeld een tijdblok ‘ videobellen ’ maken, zodat je patiënten die twijfelen of ze juist wel of niet naar de praktijk moeten komen kunt beoordelen.  De terugbelplanner herinnert je natuurlijk aan de gemaakte afspraak, zodat jij keurig je afspraak nakomt.

Terugbelplanner tijdschema

Makkelijk in te stellen

Als je al gebruik maakt van Bellen met Lotte dan is het instellen van de Terugbelplanner erg eenvoudig. Met onze instructie heb je het in ‘no-time’ geregeld. Daarvoor hoeven we niet bij je langs te komen. Eenmaal ingesteld kun je natuurlijk makkelijk een wijziging doorvoeren. En heb je wel graag hulp? Dan staan we voor je klaar.

Persoonlijk

Het afvlakken van de piekbelasting zorgt voor een toename van de efficiëntie van de gesprekken. En de planner geeft de assistente rust. Een gesprek op een afgesproken moment is voor beide partijen prettiger.

Ontdek hoe onze klanten het aanpakken

Gezondheidscentrum Lombok

Telefonie gezondheidscentrum

Verlaagt de werkdruk, verhoogt het werkplezier

Lees verder...

Huisarts van Berkel

Huisarts

Heel overzichtelijk, die alles-in-1 oplossing van Cobbler

Lees verder...

Gezondheidscentrum West Emmeloord

Telefonie gezondheidscentrum

We kunnen nu al niet meer zonder

Lees verder...

Meer weten of een vrijblijvende afspraak inplannen?