Telefoonabonnement voor de zorg

Vast-mobiel integratie

Bellen met Lotte kent in eigen beheer ook 4g/5g abonnementen voor je smartphone. Je smartphone gedraagt zich als een vaste telefoon van je lokale Bellen met Lotte-omgeving als jij dat wilt. Dat maakt je flexibel. We zetten alle voordelen van de Vast-Mobiel integratie van Bellen met Lotte op een rijtje.

  • Makkelijk thuiswerken
  • Altijd bereikbaar, ook als er even niemand op kantoor is
  • Alle kosten in 1 overzicht

Flexibel en overzichtelijk

Bellen met Lotte biedt naast vaste telefonie ook interessante abonnementen voor je mobiele device. We hebben mogelijkheden voor 4/5G abonnementen. Wil je weten of dat voor jou aantrekkelijk is en hoe het samen Bellen met Lotte tot de meest complete oplossing voor de eerstelijnszorg maakt?

Plan direct een demo

Vragen? Bel Arthur.

    (085) 024 08 00

Altijd bereikbaar

Als jij dat wilt, dan kun je 24 uur per dag bereikbaar zijn. Onderweg, tijdens een vergadering of een lunchpauze. Het is handig om altijd de keuze te hebben bereikbaar te zijn.

Jouw kantoor is overal

We hebben gemerkt dat zelfs in rollen die nooit heel mobiel waren flexibiliteit belangrijk is. Thuiswerken of op een andere locatie werken en toch gewoon meedraaien? Met de vast-mobiel integratie van Bellen met Lotte levert dat geen problemen op. Zelfs gesprekken doorverbinden gaat probleemloos.

Mobiel gedraagt zich als vast

Uitbellen met je mobiele telefoon? Dat kan dan ook zonder ‘nummer onbekend’. De patiënt ziet het nummer van de praktijk als jij belt. Fijn voor de patiënt dus, maar ook jouw mobiele nummer wordt niet getoond.

Ook bereikbaar bij internetstoring

Hoewel in Nederland het internet erg stabiel is kan er altijd iets gebeuren waardoor je tijdelijk niet bereikbaar bent. Het is fijn dat je dan met je 4G/5G abonnement(en) toch gewoon kunt blijven bellen.

quote icoon

Wat zijn wij, in de zorg, in korte tijd flexibel geworden, een mooie samenwerking van mens en systeem!

Altijd bereikbaar

Je hebt een werkoverleg, waar iedereen bij moet zijn. Of je wilt tussen de middag samen een kleine wandeling maken. Dan is het fijn als je toch (bijvoorbeeld alleen voor de spoedlijn) bereikbaar kunt zijn. Of er is een lokale verstoring van het internet waardoor je kantoortelefoon niet functioneert. Dan is het prettig dat je toch meteen bereikbaar bent met een mobiel nummer.

Thuiswerken met een laptop

Alles onder een dak

Het biedt ook voordelen alle telefonie, zowel vast als mobiel bij één partij onder te brengen. Je ontvangt dan een factuur en hebt alle kosten in een overzicht.

Ontdek hoe onze klanten het aanpakken

Gezondheidscentrum West Emmeloord

Telefonie gezondheidscentrum

We kunnen nu al niet meer zonder

Lees verder...

Apotheek Ommer

Apotheek

Cobbler geeft een heel vertrouwd gevoel
Lees verder...


Huisarts van Berkel

Huisarts

Heel overzichtelijk, die alles-in-1 oplossing van Cobbler

Lees verder...

Meer weten of een vrijblijvende afspraak inplannen?