ICT in de zorg

ICT is niet meer weg te denken uit deze samenleving, dus ook niet in de zorg. Cobbler richt zich als bedrijf voor ICT op huisartsenpraktijken en apotheken en realiseert veilige en stabiele werkomgevingen. Wij bieden verschillende GBZ diensten en ook verschillende hardware, infrastructuur en hosting pakketten.

Ondersteuning van Cobbler

Vragen? Bel Cobbler

    (033) 245 56 40


Belang van ICT in de zorg

ICT is tegenwoordig niet meer weg te denken. Niet uit de samenleving, niet uit het werkveld en dus ook niet uit de zorg. De manieren waarop ICT wordt toegepast, worden in zeer hoog tempo uitgebreid.

Het is dus belangrijk dat ook in de zorg goede ICT oplossingen gevonden worden zodat iedereen zo soepel mogelijk met deze t echnologische ontwikkelingen kan werken. Hiernaar doen we dan ook veelvuldig onderzoek.

Het effect van ons werk in de praktijk

Wij hebben ons als ICT bedrijf gericht op de zorg en hebben speciale diensten ontwikkeld en hardware geselecteerd voor apotheken en huisartspraktijken. In de praktijk betekent dit dat zorginstellingen zoals apotheken en huisartsenpraktijken meegaan met de technologie en dat de consument/patiënt hier ook baat bij heeft.

De organisatie is ook online bereikbaar, er ontstaan digitale mogelijkheden en ze gaan mee met innovaties terwijl de kwaliteit van de service hoog blijft en vaak zelfs groeit.

Zorg en ICT

Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van zorg en ICT . Onze dienstverlening is daarom ook echt specifiek gericht op de zorg. Wij werken met:

  • Huisartsen
  • Apotheken
  • Tandartsen
  • Thuiszorgorganisaties
  • Medisch specialisten/ klinieken

Ons motto is daarom ook: Wij willen bijdragen aan de zorg in Nederland door huisartsen en apothekers hun werk goed te kunnen laten doen met de juiste verbindingen.

Onze diensten

Wij hebben verschillende diensten ontwikkeld voor bovengenoemde specialisten en organisaties, die rekening houden met medewerkers in de zorg. Wij bieden hiervoor verschillende GBZ pakketten aan. Dit staat voor Goed Beheerd Zorgsysteem .

Deze systemen moeten voldoen aan de eisen van het Landelijk Schakelpunt en moeten dus echt veilig zijn. Bij ons kun je er zeker van zijn dat alle GBZ pakketten aan de juiste eisen voldoen en dat het gebruik hiervan als positief wordt ervaren door veel organisaties.

De pakketten die wij aanbieden zijn:

Wilt u meer informatie over deze pakketten? Neem dan gerust contact met ons op: 033 245 56 40.

Ook zijn wij een leverancier voor verschillende onderdelen. Je kunt bij ons terecht voor de levering van hardware, infrastructuur, hosting , ASP, storage en backup.

Ook hiervoor kun je op de website kijken voor meer informatie of contact met ons opnemen! Wij staan je graag te woord.

Ieder zijn eigen zorg

Wij hebben ons tot doel gesteld het onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken. Het liefst nemen wij alle ICT vraagstukken compleet van je over zodat je helemaal in staat bent om je te focussen op de zorg. Met onze diensten proberen wij indirect de gezondheid van de mens te verbeteren.

Wij doen dit alleen niet met zorg – want dat is jouw expertise –, wij doen dit met innovaties, technologie en digitale ICT oplossingen voor jouw organisatie.

quote icoon

Dat is wat wij doen met onze ICT in de zorg.

Onze zorg voor huisartsen

Misschien heb je ons al weleens in de media gezien over het belang van ICT in de zorg, want onder de huisartsenpraktijken hebben wij al veel betekend. Wij bieden ICT oplossingen voor jouw huisartspraktijk.

Cobbler geeft een totaal overzicht van jouw hard- en software (IP gerelateerde) apparaten, waarbij eventuele calamiteiten door ons servicecenter snel en adequaat (op afstand) kunnen worden opgelost.

Onze zorg voor apothekers

Wat wij doen voor apothekers? ICT oplossingen bieden in de zorg. Cobbler implementeert de juiste inrichting van jou netwerk, conform GBZ-richtlijnen.

Dit houdt in dat Cobbler werkt met adequate beveiligingsoplossingen, remote-support-software, realtime en proactieve monitoring van al jouw kritische apparaten in jouw netwerk.

Neem contact met ons op

Interesse gekregen in onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij zijn dagelijks bereikbaar en voor klanten die dit wensen hebben wij een 24 uurs dienst voor ICT hulp in de zorg.

Je kunt contact met ons opnemen door te bellen naar ons algemene telefoonnummer 033 245 56 40 of door een e-mail te sturen naar info@cobbler.nl .

Wij helpen je zo snel mogelijk!


Meer weten of een vrijblijvende afspraak inplannen?

Ontdek hoe onze klanten het aanpakken

Huisartsenpraktijk Prelude

Huisartsenpraktijk

Bij Cobbler doen ze echt wat ze beloven

Lees verder...

Apotheek Ommer

Apotheek

Cobbler geeft een heel vertrouwd gevoel
Lees verder...


Huisartsenvereniging Holtenbroek

Huisartsenvereniging

We kunnen ons volledig richten op de patiënt

 Lees verder...