Ondersteuning met ICT voor de zorg

Zorg en ICT zijn twee onderwerpen die inmiddels al een hele tijd samen gaan. De ICT verandert alleen wel in hoog tempo, iets wat de zorg niet altijd goed bij kan houden. Wij zorgen dat ICT en zorg nauw verbonden en up-to-date blijven. Dit doen we onder andere door veel onderzoek te doen en de nieuwste technologieën en relevante data in de media te delen.

Wij realiseren veilige en stabiele werkomgevingen voor organisaties in de eerstelijnszorg. Doordat wij een betrokken en toegewijd bedrijf zijn, kunnen we onze dienstverlening persoonlijk maken. Ontdek hoe wij met ICT de zorgwerkzaamheden kunnen vergemakkelijken in jouw praktijk.

 

Vragen? Bel Cobbler

    (033) 245 56 40

ICT partner in de zorg

Wij zien dat de ICT zich anno 2019 snel ontwikkelt. De zorg heeft kans om hier in achter te blijven, wat natuurlijk niet moet gebeuren. Daarom hebben wij ons volledig gericht op dienstverlening aan apotheken en huisartspraktijken.

Op deze manier kunnen wij zorgmedewerkers het beste van dienst zijn en kunnen wij de ICT taken uit handen nemen. Met innovaties en technologie zorgen wij dat ICT en zorg hand in hand gaan en dat het gebruik van online apparaten en digitale hulpmiddelen altijd soepel verloopt.

Doordat er met vertrouwelijke gegevens gewerkt wordt in de zorg en gezondheidszorg, vinden wij veiligheid heel belangrijk. Vandaar dat al onze diensten voldoen aan alle veiligheidseisen en hebben wij de benodigde certificeringen.

Wat wij doen?

Wij zijn Cobbler en wij bieden one-stop-shopping voor apothekers, huisartsen en overige zorgverleners. Dit houdt in dat we oplossingen leveren en implementeren, maar eveneens beheren en onderhouden voor onze klanten. Oplossingen in de ICT speciaal ontwikkelt voor de zorg. Klanten die onze technologie in gebruik hebben, zijn vooral huisartsen en apothekers.

  • Huisartsen Informatie Center (HIC): Aan huisartsenpraktijken geven we een totaaloverzicht van de hard- en software (IP-gerelateerde) apparaten, waarbij eventuele calamiteiten snel en adequaat door ons servicecenter (op afstand) verholpen kunnen worden.
  • Apothekers Informatie Center (AIC): Voor apothekers implementeren we de juiste inrichting van het netwerk, conform GBZ-richtlijnen. Deze ICT oplossingen houden in dat we adequate beveiligingsoplossingen, remote-support-software en realtime en proactieve monitoring van alle kritische apparaten in het netwerk bieden.

We bieden diverse ICT zorgpakketten aan. Benieuwd welk voordelige en complete ICT zorgpakket het beste bij jouw praktijk of apotheek past? Lees verder en ontdek onze pakketdiensten of neem gerust even contact met ons op voor persoonlijk advies: 033 245 56 40.

Onze diensten

Aangezien wij een ICT dienstverlenende zorg zijn, kun je met alle vragen en problemen bij ons terecht. Daarnaast hebben wij zelf ook softwarepakketten ontworpen die je kunnen helpen bij jouw werk in de (gezondheids)zorg. Zo kun jij je focussen op de gezondheid van de patiënten en blijft de servicekwaliteit hoog dankzij een altijd goedwerkende ICT-ondersteunde dienstverlening.

Wij hebben de volgende diensten: GBZ-Beheer, GBZ-Connect, GBZ-Lokaal, GBZ-VoIP en GBZ-wifi. Daarnaast leveren wij ook hardware, infrastructuur, hosting, ASP, storage en backups.

Je kunt ervoor kiezen om één van onze diensten aan te schaffen, maar je kunt ook voor een combinatie gaan. Op deze manier willen wij de best mogelijke ICT dienstverlening voor de zorg aanbieden en ervoor te zorgen dat je de diensten krijgt die je nodig hebt om altijd en overal de beste (gezondheid)zorg te kunnen bieden, ook online.

Over ons

Wij zijn Cobbler, een gespecialiseerde ICT dienstverlener. Ons doel is om het onze klant zo makkelijk mogelijk te maken, het liefst door alle ICT vraagstukken over te nemen.

Dit doen wij, zodat jij je kunt focussen op waar je goed in bent: de zorg. Als je toch een of meerdere vraagstukken zelf wilt uitvoeren, is dat bij ons uiteraard ook mogelijk.

Wij zijn flexibel en helpen je daar waar nodig is, als je dat wenst. Daarnaast hebben wij een landelijke dekking! Ons bedrijf bestaat uit een centraal magazijn en vijf vestigingen die zijn verdeeld over Nederland. Zo zijn wij altijd bij je in de buurt als dat nodig is.

Ons service center is dagelijks bereikbaar en als je dat wenst hebben wij ook een 24 uurs dienst Communicatie is voor ons vanzelfsprekend voor een continue uitwisseling van relevante data en informatie. We houden jou als klant graag up-to-date m.b.t. zorg-ICT.

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over onze diensten of een eerste gesprek aanvragen voor meer informatie over het implementeren van ICT in de zorg?

Dan kun je geheel vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen naar 033 245 56 40 of door een e-mail te sturen naar info@cobbler.nl. Vooraf al vragen over zorg-ICT en wat wij hierin kunnen betekenen? Ook dan kun je contact met ons opnemen.

Wij staan je graag te woord en beantwoorden al je vragen!


Meer weten of een vrijblijvende afspraak inplannen?

Ontdek hoe onze klanten het aanpakken


Huisartsenpraktijk Prelude

Huisartsenpraktijk

Bij Cobbler doen ze echt wat ze beloven

Lees verder...

Apotheek Ommer

Apotheek

Cobbler geeft een heel vertrouwd gevoel
Lees verder...


Huisartsenvereniging Holtenbroek

Huisartsenvereniging

We kunnen ons volledig richten op de patiënt

 Lees verder...