Regionaal HIS Zwolle kiest voor Cobbler’s zorgnetwerk

Mantelovereenkomst

Op 15 maart zijn de mantelovereenkomsten getekend voor een nieuw regionaal Huisartseninformatiesysteem (HIS) in Zwolle. Cobbler verzorgt voor de Huisartsenvereniging Regio Zwolle (HRZ) alles wat nodig is voor een veilig en stabiel zorgnetwerk (GBZ-Connect) zodat PharmaPartners hun softwareproduct Medicom hierover kan leveren. HRZ vertegenwoordigt zo’n 150 huisartsen in Zwolle en omgeving.

1-loket dienstverlening

Een mooi voorbeeld van samenwerken en voordelen realiseren voor alle aangesloten huisartsen. Dat er voor Cobbler gekozen is omdat zij een eigen zorgnetwerk heeft, maar ook alle aanverwante diensten biedt. HRZ heeft er bewust voor gekozen dat alles voor de aangesloten huisartsen duidelijk is. Gaat het over software dan kan er contact opgenomen worden met ParmaPartners. Voor al het andere is Cobbler in dit geval via het kantoor in Hattem het aanspreekpunt. Naast Hattem is Cobbler ook gevestigd in Berlicum, Nieuwerkerk aan den IJssel, Amsterdam en Nijkerk. Daarmee waarborgen we dat we persoonlijk blijven en snel kunnen schakelen wanneer het nodig is.

Cobbler is een van de weinige dienstverleners die zowel het zorgnetwerk in eigen beheer heeft als ook alle overige ICT oplossingen levert. Doordat wij de kennis en expertise hebben van 1e en 2e- lijnzorgverleners begrijpen wij als geen ander dat ontzorgen betere zorg oplevert.

 

GBZ-Totaal

Cobbler durft te stellen dat wanneer een klant GBZ TOTAAL is, dit een behoorlijke bezuiniging oplevert ten opzichte van het gelijke dienstenpakket bij verschillende aanbieders. Het totaalpakket bestaat uit de volgende diensten die allen voldoen aan de norm voor een Goed Beheerd Zorgsysteem en helpen om AVG compliant te worden en te blijven.


in
Deel deze post