We zijn verhuisd!

Na een jaar klussen verbouwen, plannen maken en bijstellen is het nieuwe kantoor in Hattemerbroek in gebruik genomen. Directeur Sander Schoenmaker zegt:’Joyce en ik kunnen voorlopig geen kwast en boormachine meer zien’. 

Transparant en overzichtelijk

‘Een pand zoals wij zijn én zoals wij dromen dat is het uiteindelijk geworden’ begint Sander Schoenmaker zijn verhaal. ‘Prima van de buitenkant, maar zeker niet te chique, binnen is het verrassend goed voor elkaar, transparant en super overzichtelijk. En we hebben het, voor zover we kunnen’ zelf gedaan. Alles in eigen beheer, dat kenmerkt ons ook. Daarnaast hebben we de droom met dit pand energie neutraal te zijn. Omdat we ons ook verantwoordelijk voelen voor volgende generaties.’

  Nieuwe kantoor van Cobbler

Voor volgende generaties

Met onder andere 217 zonnepanelen en ruim 500 meter aan buizen voor aardwarmte is er flink geïnvesteerd in de toekomst. Ook is er meer ruimte voor ons Centraal Magazijn. Onze medewerkers merken ook verschil. Zij hebben een werktafel die hoog en laag kan, zodat ze staan en zitten kunnen afwisselen. En een frisse neus halen is bijna niet meer nodig. De lucht wordt ieder uur ververst, zonder verlies van warme of juist koele lucht. Hoewel het wel een paar jaar duurt verdienen deze investeringen zich op termijn wel terug.

En wie tussen de middag dan toch dat luchtje wil scheppen? Die staat letterlijk 20 stappen buiten het bedrijf op de heide in het Veluwse bos rondom het pand. Kortom een goed werkklimaat om vol energie onze klanten goed te ondersteunen.

Bekijken?

Zin om ons pand een keer te komen bezoeken, dat kan natuurlijk altijd. De koffie staat klaar en het geeft ons direct de mogelijkheid je nieuwe productlijnen te laten zien én te beleven. Dit alles uiteraard op de veilige 1,5 meter afstand.


in
Deel deze post