Cobbler gaat partnerschap aan met de Hartstichting

..en geeft een gratis AED weg!

Cobbler; Hart voor de zorg én hart voor de zaak!

Cobbler vindt het belangrijk om goed voor haar werknemers en voor de mensen om haar heen te zorgen. Daarom is Cobbler Hart voor de Zaak-partner geworden van de Hartstichting. Zo dragen we bij aan onderzoek naar hart- en vaatziekten en innovatie op het gebied van preventie en zorg. 

Hart- en vaatziekten zijn doodsoorzaak nummer 2 in Nederland. Het is dan ook belangrijk om goed voor je hart te zorgen. Door partner te worden van de Hartstichting, steunt Cobbler onder andere onderzoek naar hart- en vaatziekten. Zo helpen we levens redden en verbeteren we de gezondheid en vitaliteit van onze werknemers.Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Door het partnerschap aan te gaan met de Hartstichting geeft Cobbler invulling aan het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en dragen we bij aan de P van People. Dit staat voor de zorg voor de werknemers en de samenleving.

AED schenken

Bij een hartstilstand zijn de eerste 6 minuten cruciaal. Toch is er niet in elke wijk een AED beschikbaar. Als dank voor het partnerschap met de Hartstichting mag Cobbler een Philips Heartstart FRx-AED schenken. Deze is schokbestendig en heeft een uitgebreide gesproken reanimatie-ondersteuning. Daarmee kunnen we het verschil maken!


AED in de wijk

Hangt er bij jou in de wijk nog geen AED? Of ken je een wijk waar deze het verschil zou kunnen maken?  Laat het ons weten! 1 juli a.s. maken we bekend aan welke wijk wij de AED schenken.

Ik wil graag een AED in de wijk

in
Deel deze post