NedHIS Congres 2024, wij zijn erbij!

20 maart 2024 - Van de Valk, Vianen


Woensdag 20 maart a.s. is het zover, de 30ste editie van het NedHIS Congres in het Van de Valk hotel in Vianen. Dit event voor huisartsen, praktijkmanagers en doktersassistenten staat geheel in het teken van de workflow binnen de huisartsenpraktijk. Als ICT-dienstverlener gespecialiseerd in ICT voor huisartsen zijn we er natuurlijk bij! 
 

Wij maken je werkdag makkelijker

Tussen de inspirerende lezingen en workshops door is er alle ruimte om de informatiemarkt te bezoeken. We staan met onze stand achterin de New York zaal, vlakbij de koffiecorner! Dus haal een lekker kopje koffie (of thee natuurlijk) en kom bij ons langs voor een goed gesprek over slimme ICT-oplossingen voor huisartspraktijken, over cyberveiligheid en natuurlijk over onze nieuwe (en veilige!) oplossingen HIS in de Cloud en Cobbler Cloud! Twee geweldige innovaties waarmee je een enorme stap vooruit zet in de optimalisatie van je workflow. 

Neem ook een kijkje bij Bellen met Lotte

En als je er dan toch bent, breng dan gelijk een bezoek aan onze buren: ons zusterbedrijf Bellen met Lotte. Telefonie is tegenwoordig zoveel meer dan bellen en gebeld worden. Wat dacht je bijvoorbeeld van de koppeling tussen Bellen met Lotte en zelftriage software Moet ik naar de dokter die binnenkort gelanceerd wordt. Een slimme oplossing die doktersassistentes heel veel werk uit handen gaat nemen en nog meer tijd gaat besparen. Bellen met Lotte biedt natuurlijk veel meer. Een handige Terugbelplanner, slimme Webphone en veilig beeldbellen bijvoorbeeld. Ontmoet ons Bellen met Lotte-team en laat je informeren over de uitgebreide mogelijkheden om jouw workflow te verbeteren.

Zien we je daar? 

Kom langs op onze stands, laat je door ons inspireren en maak kennis met onze innovatieve oplossingen die jouw werkdag makkelijker, beter en efficiënter maken. Wij hebben er zin in. Zien we je daar?


Nog niet ingeschreven voor het NedHIS Congres? Check hier of er nog plaatsen beschikbaar zijn. 

 

Deel deze post