Cobbler Huisartsen Event 2023 
- geannuleerd - 

Cobbler Huisartsen Event afgelast
Helaas hebben we moeten vaststellen dat er onvoldoende aanmeldingen zijn om dit event tot een succes te maken. Animo was er wel, maar voor veel huisartsen bleek tijd een belemmerende factor. We hebben daarom besloten om het Cobbler Huisartsen Event op 17 en 24 mei a.s. te annuleren

Nieuwsgierig naar onze nieuwe innovatieve diensten?

Tijdens dit event wilden we je onder andere laten kennismaken met innovatieve diensten als Cobbler Single Sign On, Cobbler Cloud Desktop en Terugbelplanner. Wil je daar meer over weten? Neem gerust even contact op met je relatiebeheerder. Hij vertelt je er in een persoonlijk gesprek graag meer over!

Cobbler Huisartsen Event
19 mei a.s. is het de internationale Dag van de Huisarts. Een dag waarop we wereldwijd onze waardering uitspreken voor huisartsen. Verdiend vinden wij, want jullie zijn een onmisbare kracht in de zorg. 

Om je taak als huisarts goed uit te kunnen voeren, kun je niet meer zonder ICT. Wij begrijpen de uitdagingen waar je voor staat. Daarom zijn wij altijd op zoek naar oplossingen om ICT-processen in je praktijk efficiënter en beter te maken, zodat jij meer tijd overhoudt voor je patiënt. Dat is precies het thema van het eerste Cobbler Huisartsen Event! 

Cobbler Huisartsen Event 2023

Geannuleerd!

Het Cobbler Huisartsen Event belooft een inspirerende middag te worden. Diverse sprekers praten je bij over de laatste ontwikkelingen op het gebied van ICT. Cybercriminaliteit, innovaties in de ICT, het belang én nut van hechte samenwerking tussen ICT-bedrijf en softwareleverancier, het in goede banen leiden van je telefoonverkeer; het komt deze middag allemaal aan bod. 

Win een rondvlucht boven je praktijk
We sluiten het 'officiële' gedeelte af met de Cobbler Huisartsen Quiz. We hebben een mooie prijs te vergeven. Want win jij de quiz, dan stap jij binnenkort in een vliegtuig voor een exclusieve rondvlucht. Zo kun je je praktijk ook eens van boven bekijken! 

Borrel
Het evenement sluiten we af met een gezellige borrel. Je hebt alle tijd om collega-huisartsen te ontmoeten, medewerkers van Cobbler te leren kennen en ervaringen te delen. 

Neem een introducé mee!
Het Cobbler Huisartsen Event is er voor alle huisartsen, dus óók voor huisartsen die geen relatie hebben met Cobbler. Neem dus gerust een collega-huisarts mee, hij of zij is van harte welkom!

Meld je aan
Je bent van harte uitgenodigd voor het Cobbler Huisartsen Event. Laat je even weten of je komt? Dat kan eenvoudig door onderstaand formulier in te vullen en te versturen. Je ontvangt per mail een bevestiging van je inschrijving. Graag tot 17 of 24 mei a.s.!

Programma

 
16.00 uur             Inloop

16.30 - 16.45       Welkomstwoord
                                ICT en veiligheid
                                Innovaties in ICT voor de zorg

16.45 - 17.00       Gastspreker (PharmaPartners)
                                Waarom een goede relatie tussen                                          softwareleverancier en ICT-bedrijf
                                voor huisartsen zo belangrijk is

17.00 - 17.15         Terugbelplanner - de oplossing voor                                       telefoonhectiek

17.15 - 17.30         Cobbler Huisartsen Quiz

17.30 - 18.30       Borrel

                            

Ja, ik kom naar het Cobbler Huisartsen Event

Splits e-mailadressen met een komma.

Bedankt voor je inschrijving

We sturen je binnenkort via e-mail een deelnamebevestiging.