Vacature: Backend Developer


Kun jij een functioneel ontwerp feilloos  omzetten in een technisch perfect werkende oplossing?  En ben je leergierig, positief ingesteld en iemand die graag meedenkt? Dan ben jij de Backend Developer die wij zoeken! 

Als Backend Developer ga je aan de slag voor onze innovatieve telefonieproducten. Dat doe je voor zowel Cobbler als onze dochteronderneming Raffel. Cobbler levert ICT-diensten aan organisaties in de eerstelijnszorg. Je kunt daarbij denken aan stabiele, veilige werkplekken, beveiligde zorglijn, internet en telefonie (dat we in eigen beheer ontwikkelen). Raffel doet hetzelfde, maar dan voor het MKB. We hebben drie vestigingen (Hattemerbroek, Breda en Leiderdorp) en hebben klanten door het hele land. Deze functie is voor onze vestiging Breda.

Wat hebben we jou als Backend Developer te bieden?

 • Een fulltime baan bij een groeiend bedrijf met ambities, leuke collega’s en dito werksfeer
 • Een bruto salaris tussen de €2.500 - €4.500 per maand (afhankelijk van kennis en werkervaring)
 • Een tijdelijk contract met de intentie om dat na een jaar om te zetten in een vast contract
 • Een goede pensioenregeling
 • Woon-werk verkeer vergoeding
 • 26 vakantiedagen (bij fulltime dienstverband)
 • Ruimte voor studie en persoonlijke ontwikkeling

Wat ga je doen?

Als Fullstack Developer ga je aan de slag voor onze innovatieve telefonieproducten. Je werkt aan het bouwen en verbeteren van gebruiksvriendelijke interfaces voor onze telefonieoplossingen. Je kan de vertaalslag maken tussen feedback en uitvoering en bent altijd op zoek naar een betere oplossing.

Onze systemen zijn voor onze klanten (soms letterlijk) van levensbelang. We werken daarom in de backend met een distributed computing architectuur. Alles is in een meervoud uitgevoerd en vanuit dit oogpunt bouwen we ook onze software. Dat levert interessante vraagstukken op waar je veelvuldig de kans krijgt om theorie in de praktijk te brengen en te ervaren. Er is veel ruimte voor innovatie, nieuwe features en kwaliteitsverbeteringen en jouw inbreng hiervoor wordt zeer gewaardeerd!

Je komt terecht in een team gedreven door techniek. We ontwikkelen onze backend in Erlang. Fijn als je hier al ervaring mee hebt, maar het is geen must. Heb je ervaring met bijvoorbeeld Elixir, Golang, Clojure, of Akka, dan zal je dat helpen om Erlang snel eigen te maken.

Kun je deze afvinken?

 • Afgeronde HBO of WO opleiding in de richting ICT of in staat om op dit niveau te denken en te communiceren
 • Liefst 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Ben je enthousiaste starter? Dan leiden je ervaren collega’s je verder op.
 • Ervaring met functionele programmeertalen, bij voorkeur Erlang.
  Heb je geen kennis van Erlang, maar ervaring met bijvoorbeeld Elixir, Golang, Clojure, of Akka, dan helpt dit om je Erlang snel eigen te maken.
 • Ervaring in de IP telecommunicatie (SIP, RTP, WebRTC) is een pré
 • Je hebt een positieve instelling en bent een teamplayer
 • Goede communicatieve skills

Solliciteer!

Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren! Stuur je mail + cv naar personeelszaken@cobbler.nl of bel 085-024 0800 en vraag naar Laura. Heb je een vraag over de vacature Backend Developer? Bel gerust (telefoonnummer 085-0242000) en vraag naar Remco van Vugt, hij kan je alles over deze uitdagende functie vertellen.

Direct solliciteren