Zorg en ICT

ICT is helemaal ingeburgerd in de huidige samenleving. Het is dus vrij vanzelfsprekend dat dit ook in de zorg gebeurd is. De kans bestaat dat de zorg achterblijft in de huidige ontwikkelingen, wat niet de bedoeling is.

Wij zijn Cobbler en zetten ons in om een veilige en betrouwbare dienstverlening te bieden aan apotheken en huisartspraktijken.
Vragen? Bel Cobbler

    (085) 024 0800

ICT partner in de zorg

In de zorg wordt veel gewerkt met vertrouwelijke en gevoelige gegevens. Het is zeer belangrijk dat dat deze veiligheid gewaarborgd wordt. Onze diensten voldoen uiteraard aan alle veiligheidseisen en wij hebben de benodigde certificaten.

De diensten die wij ontwikkeld hebben, hebben wij speciaal ontwikkeld voor apotheken en huisartsenpraktijken.


ICT consultancy in de zorg

Omdat jij als zorgmedewerker je wilt richten op hetgeen waar jij goed in bent, richten wij ons op hetgeen waar wij goed in zijn. Op die manier werken wij met jou samen.

Jij houdt je bezig met alle werkzaamheden in de zorg, wij nemen jou de ICT uit handen. Jij hoeft je geen zorgen meer te maken om de ICT en hebt meer tijd over voor de zorg zelf. Wij zijn het uitgekozen bedrijf voor ICT oplossingen in de zorg.


Onze diensten

Speciaal voor medewerkers in de zorg hebben wij verschillende diensten ontwikkeld. De pakketten die wij aanbieden zijn Goed Beheerd Zorgsysteem pakketten. Dit hebben wij afgekort naar GBZ pakketten.

Alle systemen die ontwikkeld worden voor de zorg moeten voldoen aan de eisen van het Landelijk Schakelpunt. Dit dient als een soort keurmerk: de systemen moeten écht veilig zijn.

De pakketten die wij aanbieden zijn:

GBZ-Beheer;
GBZ-Connect;
GBZ-Lokaal;
GBZ-VoIP;
GBZ-Wifi.

Als je meer informatie over de pakketten wilt, raden wij je aan om contact met ons op te nemen. Wij staan je graag te woord. Naast deze systemen leveren wij ook verschillende onderdelen.

Hierbij kun je denken aan de levering van hardware, hosting, infrastructuur, ASP, storage en back-up.

Over ons

Het is ons doel om het jou als klant het zo gemakkelijk mogelijk te maken. Als het even kan nemen wij het liefst alle ICT vraagstukken van jou over. Wij zijn flexibel en staan voor jou klaar waar dat nodig is.

Wil je het liefst toch enkele ICT vraagstukken in jouw eigen beheer houden?

Ook dan zijn wij jou graag van dienst. Onze vijf vestigingen zijn verdeeld door heel Nederland en wij hebben ook een centraal magazijn. Elke vestiging heeft zijn eigen voorraad.

Zo kunnen wij jou verzekeren dat wij altijd in de buurt zijn als je ons nodig hebt.

Neem vandaag nog contact op!

Heb je interesse in onze diensten of onderdelen daarvan? Dan kun je direct vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn dagelijks bereikbaar.

Voor klanten die dit van ons wensen hebben wij een 24 uurs dienst. Je neemt contact met ons op door te bellen naar 085-024 0800 of door een e-mail te sturen naar info@cobbler.nl .

Wij helpen je zo snel mogelijk!

Meer weten of een vrijblijvende afspraak inplannen?

Ontdek hoe onze klanten het aanpakken

Huisartsenpraktijk Prelude

Huisartsenpraktijk

Bij Cobbler doen ze echt wat ze beloven

Lees verder...

Apotheek Ommer

Apotheek

Cobbler geeft een heel vertrouwd gevoel
Lees verder...


Huisartsenvereniging Holtenbroek

Huisartsenvereniging

We kunnen ons volledig richten op de patiënt

 Lees verder...